Berekent WoonbotenAmsterdam makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding?

Geen makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding WoonbootAmsterdam is een online huurmarkt en geen bemiddelaar/makelaar. Huurders en Woonbootaanbieders ontmoeten elkaar hier op eigen initiatief. WoonbootAmsterdam bemiddelt dus niet en vraagt geen bemiddelingsvergoeding/makelaarsvergoeding.

Aan Woonbootaanbieders in Amsterdam vragen wij geen marketingvergoeding voor het aanbieden van hun Woonboot in Amsterdam. Een Woonbootaanbieder kan gratis een Woonboot plaatsen in Amsterdam. Huurders kunnen ook gratis een Woonbootoproep plaatsen in Amsterdam, waarmee huurders aangeven dat ze opzoek zijn naar een Woonboot in Amsterdam, huurders kunnen ook reageren op Woonboten in Amsterdam. Op www.woonbotenamsterdam.com betaal je dus alleen als je ervoor kiest om gebruik te maken om te reageren op een huurder die een oproep heeft geplaatst op WoonbootAmsterdam of te reageren op een advertentie van een Woonboot in Amsterdam.

Kosten makelaar/bemiddelaar en contractkosten Als je als huurder voor een Woonboot kiest die door een makelaar/bemiddelaar is aangeboden in Amsterdam, kan deze makelaar/bemiddelaar wel een makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding, contractkosten of andere kosten vragen. Particuliere verhuurders in Amsterdam kunnen contractkosten vragen voor het opstellen van de huurovereenkomst. Als je meer wil weten over de vergoeding die een Woonbootaanbieder vraagt voor zijn diensten, kun je dit bij de betreffende aanbieder zelf navragen.

WoonbootAmsterdam raadt je aan om vooraf te vragen aan de Woonbootaanbieder of er bijkomende kosten zijn of vergoedingen worden gevraagd als je de Woonboot afneemt of bezichtigd.

Voorkom ongewenste kosten en communiceer duidelijk met elkaar!

Alle veelgestelde vragen