Berekent WoonbotenAmsterdam makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding?

Geen makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding HouseBoatAmsterdam is een online huurmarkt en geen bemiddelaar/makelaar. Huurders en HouseBoataanbieders ontmoeten elkaar hier op eigen initiatief. HouseBoatAmsterdam bemiddelt dus niet en vraagt geen bemiddelingsvergoeding/makelaarsvergoeding.

Aan HouseBoataanbieders in Amsterdam vragen wij geen marketingvergoeding voor het aanbieden van hun HouseBoat in Amsterdam. Een HouseBoataanbieder kan gratis een HouseBoat plaatsen in Amsterdam. Huurders kunnen ook gratis een HouseBoatoproep plaatsen in Amsterdam, waarmee huurders aangeven dat ze opzoek zijn naar een HouseBoat in Amsterdam, huurders kunnen ook reageren op HouseBoats in Amsterdam. Op www.woonbotenamsterdam.com betaal je dus alleen als je ervoor kiest om gebruik te maken om te reageren op een huurder die een oproep heeft geplaatst op HouseBoatAmsterdam of te reageren op een advertentie van een HouseBoat in Amsterdam.

Kosten makelaar/bemiddelaar en contractkosten Als je als huurder voor een HouseBoat kiest die door een makelaar/bemiddelaar is aangeboden in Amsterdam, kan deze makelaar/bemiddelaar wel een makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding, contractkosten of andere kosten vragen. Particuliere verhuurders in Amsterdam kunnen contractkosten vragen voor het opstellen van de huurovereenkomst. Als je meer wil weten over de vergoeding die een HouseBoataanbieder vraagt voor zijn diensten, kun je dit bij de betreffende aanbieder zelf navragen.

HouseBoatAmsterdam raadt je aan om vooraf te vragen aan de HouseBoataanbieder of er bijkomende kosten zijn of vergoedingen worden gevraagd als je de HouseBoat afneemt of bezichtigd.

Voorkom ongewenste kosten en communiceer duidelijk met elkaar!

All FAQs