Nada zoekt een Appartement / Huurwoning / Studio / Woonboot in Amsterdam

Nada zoekt: Een Appartement / Huurwoning / Studio / Woonboot in Amsterdam

  • Appartement / Huurwoning / Studio / Woonboot
  • Min. 16 m2
  • Vrouw
  • 19 Per direct

Hoi,

Mijn naam is Nada. Een jong (23 jaar), sterk, zelfverzekerd, ambitieus en gemotiveerd persoon (die wilt werken aan haar toekomst en iets goeds wilt bereiken met haar leven.

Een vriendin van me woont via jullie en ze is heel positief. Ik sta ook bij jullie ingeschreven. Ik heb laatst een mailtje gehad met dat ik gegevens moest opsturen van mn garantsteller maar mijn vraag was per wanneer er een ruimte beschikbaar is. Ik heb vaker een mailtje gestuurd en een contact formulier ingevuld maar ik heb geen reactie ontvangen.

Mijn situatie is namelijk best noodzakelijk. Ik zal hier kort uitleg over geven. Wegens omstandigheden kan ik niet bij mijn familie wonen meer en verblijf ik al 9 maanden lang bij kennissen en vrienden waarvan
3 maanden in een eigen studio bij station Sloterdijk. Ik heb nu een studio sinds December waar ik tot eind maart kan blijven en dan loopt mijn contract af. Mijn opties voor kennissen en vrienden zijn op dus ik kan niet meer bij iemand terecht.

Ik studeer en ik werk en het zou heel fijn zijn als ik voor die tijd dat mijn contract verloopt een woonruimte kan krijgen via jullie. Dat zou mij veel rust geven in mijn hoofd zodat ik ook kan blijven werken en naar school kan gaan. Ik woon al mijn hele leven in Amsterdam, mijn school en werk zijn ook in Amsterdam.

De gedachte dat ik geen woonruimte zou kunnen hebben geeft mij veel stress en ik heb juist ambities en doelen die ik graag wil bereiken in mijn leven maar dan heb ik wel een dak boven m'n hoofd nodig en stabiliteit. Een woonruimte via jullie zou voor mij veel betekenen en dan kan ik positief doorgaan met mijn toekomst opbouwen.

Ik hoop dat jullie me ermee kunnen helpen en ik hoop snel op een reactie of als jullie andere opties voor me hebben vind ik het ook prima.

Mochten er vragen zijn dan hoor ik het graag. De nood is hoog. En m'n vriendin die bij jullie woont gaf aan dat jullie heel goed zijn en dat ze positief is over haar verblijf en ik wil dat ook heel graag.

Groetjes,
Nada

Algemene informatie: Nada
  Vrouw, 29 jaar