Bradley zoekt een Appartement / Huurwoning in Amsterdam

Bradley zoekt: Een Appartement / Huurwoning in Amsterdam

  • Appartement / Huurwoning
  • Min. 40 m2
  • Man
  • 24 Per direct

Hallo,

Mijn naam is Bradley Braafhart. Ik ben 22 jaar geleden opgegroeid in het verre Zeeland vlakbij de grens van Belgie. Ik ben hier na de Havo gaan studeren aan de HZ University of Applied sciences in Vlissingen, hier doe ik de opleiding Leraar Basisonderwijs. Terwijl ik mijn opleiding begon in het kleine Zeeland, begon ik met het maken van videos in mijn slaapkamer voor tieners. Dit was een hobby die langzaam groeide tot een bijbaan. Door deze hobby leerde ik veel mensen kennen in de grote stad Amsterdam en werd ik het wonen in Zeeland meer dan zat. Nadat ik een baan aangeboden kreeg voor het merk Coca Cola om video’s voor hun te presenteren, was dit voor mij het besluit om van een klein dorp naar de grote stad te verhuizen om mij meer op mijn gemak te laten voelen. Ik ben een jongen die grote dromen heeft en graag met mensen om zich heen is.
Ondertussen ben ik nog steeds bezig met mijn eigen bedrijf: mijn eigen youtube kanaal en dit te laten uitgroeien tot iets groots. Daarnaast ben ik ook nog aan het studeren, en loop ik 2/3 dagen in de week stage in Geuzenveld als Leraar in groep 7/8.

Nu heb ik samen met 2 huisgenootjes in Geuzenveld kunnen wonen en hier 1,5 jaar genoten van een fijne plek. Nu is jammer genoeg onze tijd hier klaar en zijn we met z’n drieen op zoek naar een andere plek, om onze studie af te ronden, te werken en natuurlijk te genieten van het fijne Amsterdam.

Algemene informatie: Bradley
  Man, 28 jaar
Type huurder: Student
  4e jaars PABO (HBO)